UniQ Dogs

Les op maat!

Over ons

Hallo allemaal,

Ik zal ons even voorstellen. Mijn naam is Astrid en mijn lieve hond heet Delta. Delta is een Hollandse/Mechelse herder kruising van 3,5 jaar. Ik ben toen ik Delta als pup kreeg meteen gaan zoeken naar een hondenschool. De keuze was groot en ik koos de dichtstbijzijnde, er vanuit gaande dat elke hondenschool het zelfde is in lesstof en manier van omgang met de honden.

De ‘zit’ en de ‘af’ gingen zonder enige moeite, echter bleek dat ze Delta en mij niet konden helpen met netjes wandelen aan de lijn, het ‘hier’ komen als er andere omgevingsfactoren bij kwamen kijken en nog een aantal andere zaken.

Daardoor ben ik op zoek gegaan naar alternatieven en kwam ik al snel uit bij één op één begeleiding. Deze persoonlijke aandacht en maatwerk was precies wat wij op dat moment nodig hadden. Mede hierdoor ben ik me gaan verdiepen in hondengedrag. Ik wilde graag weten waarom Delta bepaalde dingen deed.

Hierdoor ben ik de opleiding tot kynologisch instructeur gaan volgen, deze heb ik met succes afgerond. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot hondengedragstherapeut en deze verwacht ik dit jaar af te ronden. De opleiding volgens de Quiebus methode volg ik bij het opleidingsinstituut Aeres (door de overheid erkend leerinstituut).

Groetjes van Astrid en Delta.

foto Astrid en Delta