UniQ Dogs

Les op maat!

Cursusaanbod & tarieven

Speciale examen aanbieding

Eindelijk is het zo ver! Ik mag examen doen voor de hondengedragstherapie. Bent u iemand (of kent u iemand) die problemen ervaart met het gedrag van uw hond? Heeft uw hond agressie of angst problematiek? Heeft u alles al geprobeerd maar niks helpt? Wij komen graag bij u thuis. Wat kunt u verwachten van het consult gedragstherapie? Een consult duurt gemiddeld 2 tot 3 uur en de kosten hiervan bedragen €90,- inclusief reiskosten. Wij zullen met 2 personen aan huis komen, met u in gesprek gaan, het gedrag van de hond observeren, situaties testen, een therapie op maat opstellen en na afloop krijgt u deze op papier uitgewerkt zodat u altijd alles nog eens rustig na kan lezen.

Bent u geïnteresseerd? Stuur vrijblijvend een mail naar lesopmaat@uniqdogs.nl

Puppy cursus

Voor honden vanaf 8 tot 20 weken oud. Oudere pups kunnen deelnemen aan de beginnerscursus. Oefeningen zoals, zit, af, hier, begroeten, wandelen zonder trekken etc. komen aan de orde. De cursus wordt ondersteund door een theorieavond/middag zodat u extra inzicht krijgt in hondengedrag. In deze cursus besteden we veel aandacht aan al uw vragen met betrekking tot de opvoeding van uw pup.

Beginners cursus

Voor alle honden vanaf 20 weken oud, die de puppy oefeningen nog niet kennen of een nieuwe start willen maken met de hondvriendelijke opvoedingswijze. Denk hierbij ook aan herplaatsers of asielhonden. De oefeningen worden op maat aan u en uw hond aangeboden, zodat u op aangepast niveau les krijgt. De cursus wordt ondersteund door een theorieavond/middag zodat u extra inzicht krijgt in hondengedrag.

Basis cursus

Na de puppy of beginnerscursus kunt u doorstromen naar de basiscursus. Hier worden de puppy/beginners cursus oefeningen uitgebreid naar een hoger niveau. Ook is het belangrijk om in deze levensfase van de hond hem goed te blijven begeleiden.

Duo cursus

Voor honden van alle leeftijden. Wilt u liever niet in groepen trainen maar is privé les ook niet waar u naar op zoek bent? Dan kan een duo cursus uitkomst bieden. De indeling van de lessen komen we overeen met u en uw medecursist. Dus als u een hond heeft die bijvoorbeeld al kan zitten, liggen en wachten, maar u wel nog wat hulp zoekt voor het wandelen zonder trekken, dan kunnen we daar de focus op leggen. Ook vragen met betrekking tot de alledaagse opvoeding worden uitvoerig behandeld en we helpen u bij het lezen en leren van hondengedrag en communicatie.

Tarieven

Puppy cursus (8 weken)
€ 75,-
Beginners cursus (8 weken)
€ 75,-
Basis cursus (8 weken)
€ 80,-
Duo cursus (4 weken)
€ 60,-

Privéles
€ 65,- per uur. Excl. reiskosten à € 0,28 p/km.
Privéles pakketten
3 uur voor € 180,-
5 uur voor € 275,-
Excl. reiskosten à € 0,28 p/km
.

*Reisafstand wordt berekend via Google Maps

Huisregels

  • Honden moeten ingeënt zijn volgens de leeftijdsnormen en met de tijdige herhaling(en).

  • Het hondenpaspoort dient u mee te nemen op de eerste cursus bijeenkomst.

  • De honden hebben een gewone halsband of tuig om, met daaraan een lijn van ongeveer 1,50 meter.

  • Kinderen jonger dan 12 jaar mogen niet met de hond de oefeningen doen. Voor kinderen tussen de 12 en 16 jaar maakt de instructeur een inschatting of dit wel of niet mogelijk is.

  • U betaalt aan het begin van de cursus, restitutie is niet mogelijk bij verhindering.

  • Het is bij UniQ Dogs verboden om correctie materialen (slipkettingen, wurglijnen, halti’s, anti-trektuigen, prikbanden etc.) te gebruiken.
    Deze materialen brengen ernstige schade toe aan uw hond. Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.hondenscholen.info/hondonvriendelijkehulpmiddelen.htm